Kinderpagina - Handige links

nieuwsbegripxl

woordenweb

Klik op het plaatje voor NIEUWSBEGRIPXL Hiermee kunnen de leerlingen oefeningen doen om de woordenschat te vergroten.

In vogelvlucht

Hier kun je informatie krijgen over natuur, techniek, milieu en nog veel meer.

Klik hier voor het oefenen van de werkwoordsvormen.

jeugdjournaal

wijzerdooractualiteit
Op de site van het Jeugdjournaal staat allemaal informatie die op dit moment actueel zijn. Je kunt meedoen aan de quiz etc Een handige site voor de kinderen uit 6, 7 en 8. Hier vind je allemaal informatie over zaken die in de actualiteit zijn.
kidsweek kennisnet
Het nieuws speciaal gericht de jongere lezer. Deze krant wordt elke week vernieuwd. Tip: houd het in de gaten! Een site waar je voor alle vakken op school wel iets kunt vinden. Verder kun je nog veel meer informatie op Kennisnet vinden.
wikipedia nudn
Wikipedia is een ontzettend leuke encyclopedie waar je echt een heleboel informatie op kunt zoeken. De site die bij het Schooltv programma Nieuws uit de Natuur hoort. Een leuke informatieve site voor de bovenbouw.
annefrank teleblik
Op deze mooie site kom je alles te weten over Anne Frank en haar familie. Als je ook nog een leuk werkblad wilt, klik dan hier Een leuke site met handige actuele en historische bronnen uit de archieven van de omroepen en het journaal.
klokhuis nationalekidskrant
Een site om de nodige tijd op door te brengen. Vol met leuke en wetenswaardige dingen. Veel plezier op deze site! Een leuke kinderkrant waar je allerlei informatie kunt vinden, puzzels maken en meedoen aan leuke prijsvragen.
zapp koekeloere
Jullie kijken allemaal wel eens naar Z@PP! Ga dan ook maar eens kijken op de site van Z@PP! Veel plezier! De kleuters kijken altijd naar Koekeloere van Schooltv. Neem eens een kijkje op de site van Koekeloere!
hbb leesplein
De Huisje Boompje Beestje site is echt een om eens te bekijken. Leuke opdrachten en videofragmentjes kun je bekijken Een handige site voor iedereen die iets van boeken wil weten. Titels, uittreksels, informatie over schrijvers en nog veel meer!
kleurplaten rekenweb
Op deze site kun je allemaal kleurplaten vinden van allemaal verschillende onderwerpen. Ga maar eens kijken! Een site voor kinderen die maar niet kunnen ophouden met rekenen. Je vindt hier allerlei verschillende rekenopdrachten!
Staatsbosbeheer Onderwijsplaatjes
kvk willemwever
Jullie kennen vast allemaal Kinderen voor Kinderen. Op hun site kun je allerlei leuke dingen doen. Luisteren, zingen... Op de site van Willem Wever kun je meedoen aan Breinstrijd. Ga maar eens lekker rondneuzen en wie weet wat je ontdekt!
huiswerkweb onlineklas
Als jij thuis nu nog geen genoeg krijgt van Taal en Rekenen? Ga dan thuis eens met deze website aan de slag! www.onlineklas.nl

Allerlei spelletjes voor kinderen....

Schoolagenda